Viata intre iluzie si realitate

Oamenii de stiinta sunt din ce in ce mai preocupati sa verifice ipoteza ca tot ceea ce credem noi ca e real, este de fapt o iluzie creata de o inteligenta mult superioara noua.
Eu am sa vorbesc despre starile interioare ale omului, care sunt tot iluzorii.
Orice om isi doreste sa fie liber, fericit, plin de iubire. Cu toate acestea, foarte putini ajung la desavarsire.
Suferinta apare atunci cand fluxul natural de energie al omului se blocheaza in anumite puncte, din cauza gandurilor negative ce au o vibratie foarte joasa. Daca nu invatam sa le oprim, ne pot distruge viata. Gandurile nu se pot vedea, simti, mirosi, pipai. Oare sunt reale?
Doar auzim niste voci care nu stim de unde apar. In schimb, le dam ascultare, le acordam toata atentia noastra, hranindu-le cu energie. Astfel le permitem sa actioneze prin noi si sa isi faca simtita prezenta in lumea fiecaruia.
Realitatea este formata din clipe care apar si dispar. Clipa este umpluta cu ganduri si trairi. Insiruirea clipelor din viata fiecarui om, formeaza o roata care se invarte pana in momentul in care sufletul decide sa se indeparteze.
Cine esti Tu?
Insiruirea acestor clipe, sufletul sau cel ce este constient de ele, creatorul, regizorul? Poti fi constient de ceva, poti avea ceva doar in momentul in care acel ceva este pare din tine, este creatia ta. Nimeni si nimic nu este responsabil de ceea ce ti se intampla.
Iluzia apare atunci cand te identifici cu scena vietii, decorul si actorii. Iluzia produce suferinta.
Inalta-te deasupra ta si acceseaza acea inteligenta mult superioara omului, caci esti parte din ea!

reflexo