Sarbatoarea Pastelui

Se apropie o sarbatoare religioasa foarte importanta, Pastele. Care este semnificatia ei? De ce s-a sacrificat Iisus pentru oameni? Pentru a jertfi animale, a vopsi oua, a face cozonaci, ca intr-o zi sa manance cat pentru o saptamana, pana cand unii dintre ei umplu spitalele, datorita indigestiei alimentare? Sau pentru a-i ajuta pe oameni sa se elibereze de suferinta, sa primeasca Lumina Divina? Care este piedica pusa in calea evolutiei spirituale? Minciuna. Nerecunoasterea Adevarului data de fuga de responsabilitati, frica de necunoscut, teama de singuratate, adica de incercarea de a evita suferinta. Fiecare om isi simte rezistentele interioare care se opun curgerii energiei vitale. Cu cat incearca sa le ascunda, cu atat mai mult sufera, rezultatul fiind aparitia bolilor. Apoi se intreaba: Ce a avut Dumnezeu cu mine? sau De ce Universul daruieste unora mai mult si altora mai putin?
Din Univers am primit mesajul salvator: Adevarul te va elibera!
Totodata, avem si Liberul Arbitru. Este alegerea fiecaruia cum doreste sa traiasca.
Mi-am pus imaginatia la incercare si am realizat ca daca toata Omenirea ar trai in Adevar, nu ar mai exista invidie, ura, frica, razboaie etc . Am aprecia viata tuturor fiintelor, ne-am respecta propriile dorinte, cat si pe ale celorlalti, am scapa de sentimentul de vinovatie, nu ar mai exista boli si nici durere.
Am aduce Paradisul pe Pamant. Nu asta cautam?
Tot ce trebuie sa facem este sa ascultam glasul inimii si nu vocea sacaitoare din cap care ne tine captivi in suferinta, aparuta pe calea gandurilor negative.
Ridica-ti vibratia prin recunoasterea Adevarului!

reflexo