Cabinet medicina alternativa

O parte din oamenii ce au trecut pragul cabinetului, au ales sa împartaseasca rezultatele obtinute in urma sedintelor de Reiki&Reflexologie.

“Ca urmare a unor probleme grave de sănătate, cu ceva timp in urmă, am fost binecuvântată să aflu de Reiki. A rămas în mine dorința de a descoperi pas cu pas beneficiile acestei terapii. Acum 2 luni, mi s-a ivit oportunitatea de a o întâlni pe Nicoleta Ignat și de a face câteva ședințe de reflexo cu reiki. Pot spune că le-am început într-un moment de cumpănă din viața mea(ușoară depresie, frustrări din trecut). Nicoleta a reușit încă de la început să mă ajute să simt energia divină, sa-mi doresc să mă schimb.
Acum 21 zile am fost inițiată in gr 1 Reiki. Rezultatele sunt un miracol pentru mine. Din omul anxios, temător, frustrat, am căpătat încredere în mine, liniște, putere. Parcă pentru prima dată mi-am cunoscut cu adevărat corpul și lumina interioară.
Un alt aspect pozitiv, mi s-a reglat tranzitul intestinal (aveam probleme de 4 ani, în urma unei intervenții chirurgicale). Sunt hotărâtă să merg mai departe pe această cale minunată.
Îi mulțumesc Nicoletei că a apărut în viața mea, și o susțin sufletește în tot ceea ce face pe linia spiritualității. “

Ana

56 ani

“Am cunoscut-o pe Nicoleta vara trecută, când am început terapia Reiki la distanță. Am simțit o stare de bine, de la prima convorbire telefonică. Deoarece am beneficiat de efectele energiei vindecătoare după câteva ședințe, m-am hotărât să străbat cărările Reiki, să intru în profunzime prin inițiere. Acum am deja gradul II.
Beneficii:
-mi-a dispărut durerea sufletească, ce mă chinuia de mult timp;
-nu mai am stare de oboseală;
-au dispărut durerile în zona cervicală și umeri;
-nu mai răcesc;
-mi-a dispărut frica de boală, de singurătate, de moarte;
-nu mai sunt dependentă de oameni și lucruri;
-nu mai sunt geloasă;
-nu mai simt nevoia să mă uit la TV;
-înainte mă rănea orice, acum sunt puternică;
-nu mai sunt supărăcioasă;
-m-am regăsit pe mine.
Sunt foarte mulțumită și fericită.”

Florența

„Înainte să ajung la Nicoleta Ignat, aveam dureri de stomac, probleme cu somnul, eram lipsit de energie, o stare de agitație. După 10 ședințe de reflexo combinate cu Reiki, simt că m-am liniștit, durerile de stomac au dispărut, somnul mi s-a reglat. Cu ajutorul Nicoletei am invățat să meditez. Dimineața când mă trezesc, nu mai deschid televizorul ca înainte, ci îmi încep ziua meditând. Mă simt mai energic.
Recomand terapia cu Nicoleta Ignat!”

Costi

48 ani

Cu 6 luni în urmă, din cauza simptomelor rele ce le aveam, mi-am făcut analize medicale care nu au ieșit deloc bune (colesterol mare, trigliceride mari și altele la fel). Am urmat tratament timp de 6 luni, pentru a scădea valorile crescute, fără rezultate. În plus, au apărut dureri în călcâiul drept, ciocuri în călcâi. Am luat legătura cu Nicoleta, dorind să aduc îmbunătățiri sănătății mele, așa că am început ședințele de Reiki. Pot spune că încă după prima ședință s-a văzut schimbarea în bine, a mea și a corpului meu. Am urmat această terapie timp de 8 săptămâni. Acum sunt un alt om, m-am vindecat de tot ce aveam: drame, traume, frici, dureri. Toate acestea au începtut acum 2 ani, în urma unui accident foarte grav, în urma căruia am suferit și o intervenție chirurgicală. Pot spune că această terapie m-a readus la viață. Totul îmi mergea rău din cauza traumelor și blocajelor, însă după 2 ședințe, deja am inceput să văd rezultatele bune, chiar foarte bune, până și în relația cu prietenul meu. Recomand cu căldură să încercați această terapie care vă va aduce multe beneficii pe toate planurile.
Știam că sunt în mine blocaje provocate de entități de energie negativă, cauzate de factori externi. Am simțit cum se curăță tot ce era negativ în mine, iar eu redevin luminoasă, radiantă, plină de viață. Deschizându-mi al 3-lea ochi, am putut vedea, ca un film ce se derula în fața mea, un foc puternic pe spate, iar persoana care mi-a făcut rău, râdea la mine. M-am apropiat de ea, iar flăcările ce ieșeau din mine au cuprins-o. Atunci i-am spus în gând: „Te iert pentru ce mi-ai făcut!” La următoarea ședință am văzut cum o lavă curgea pe spatele meu, cenușă și foc. S-a apropiat de mine un om cu un vas argintiu ce îmi turna pe spate ceva ce semăna cu laptele, care mi- stins lava, iar spatele s-a albit. Atunci am știut că aceea era energia, iar eu m-am eliberat de tot răul.
Trebuie să ai voință și credință. Îmi doresc să mă inițiez și eu, să practic Reiki pentru sănătatea mea și pentru a ajuta alți oameni.
Mulțumesc, Nicoleta! Ești un om extraordinar, datorită ție m-am vindecat. Te iubesc!”
Gabriela 49 ani

Gabriela

49 ani
“Când am întâlnit-o pe Nicoleta, mă chinuiau dureri în tot corpul de mult timp, mă lua somnul noaptea foarte târziu, apetitul sexual era diminuat, eram depresivă.
Am făcut 10 ședințe de Reiki. Schimbările au început să apară încă după primele ședințe. În primul rând am simțit o deschidere față de viață, a crescut nivelul dorinței sexuale. Mă simt mai energică, depresia a dispărut, am uitat unde aveam dureri.
Sunt foarte mulțumită că am descoperit-o pe Nicoleta.”

Ioana

40 ani

“Când am intrat pentru prima dată la Nicoleta în cabinet, eu fiind venită din lumea problemelor, supărărilor, ofurilor, am simțit multă liniște, lumină, pace. Am luat contact cu lumea ei curată, relaxată, pe care eu nu o cunoscusem până atunci. Nu-mi venea să mai plec. Zburam după ce plecam de la ea, simțeam cum îmi iese răul din corp, cap, ochi, inimă, ca pe ceva ce se smulgea din mine.
Am făcut 15 ședințe de Reflexo și Reiki, deoarece aveam probleme cu vezica biliară, pancreasul, stomacul și dureri în diferite părți ale corpului. Din dorința de a deveni propriul meu terapeut, m-am inițiat în Reiki gr I. Cam în a 8-a zi după inițiere, mamei mele, bolnavă de 90 ani, bolnavă de demență senilă, i s-a făcut foarte rău, tremura, credeam că o pierd. Cu inima bătând foarte tare, s-a uitat la mine și mi-a cerut ajutorul. Atunci am întins-o pe pat, fără să mă sperii și i-am făcut terapie, așa cum mă învățase Nicoleta să-mi fac mie. Știam că nu este indicat să fac tratament altcuiva având doar cu gr I, însă am dorit să-mi salvez mama. După 40 min, mama s-a liniștit, s-a luminat la față, m-a luat în brațe și mi-a mulțumit că am salvat-o. Pentru ea am vrut să fac aceste cursuri. Cum era de așteptat, m-am incărcat cu energii negative, însă am continuat terapia cu Nicoleta și mi-am revenit. După 21 zile m-am inițiat in gr II. Acum pot face Reiki și altor persoane, fără a-mi mai risca sănătatea. Bineînțeles că îi fac în continuare terapie mamei.
Îi mulțumesc foarte mult Nicoletei pentru ajutorul oferit.M-a ajutat să-mi echilibrez energiile, iar acum am cheia vindecării în mâinile mele.
Consider că Reiki este cea mai bună terapie de vindecare a sufletului, trupului și minții.
Îți mulțumesc din suflet Nicoleta! Mă bucur că ai ales să vii în Constanța și să am ocazia de a te întâlni!”

Mariana

59 ani
“Dupa inițierea în Reiki gradul I cu Nicoleta Ignat, oriunde îmi așez palmele pe corp cu intenția de a mă autovindeca, simt multă căldură. De ceva timp am o durere în cot, iar cand pun palma, simt cum îmi trece durerea. Acum câteva zile mă încerca o răceală. Mi-am făcut autotratament și simptomele au dispărut. Aveam un început de coxartroză. După 21 de zile de la inițiere, durerea din șoldul stâng nu mai există. Acum îmi energizez și apa care își schimbă gustul, se îndulcește.

Lacramioara

60 ani
“Durerea, lipsa speranței, depresia erau stările care mă chinuiau înainte să o întâlnesc pe Nicoleta Ignat. De ceva vreme îmi tot apărea în prezent și îmi răsuna în minte, mottoul ei: ”Eu te pot ajuta să-ți vindeci trupul, să-ți liniștești mintea și sufletul.” Din acest motiv am luat hotărârea să îmi fac și eu o programare. Din cauza problemelor cu greutatea, aveam picioarele foarte umflate și dureroase, artroză la genunchi. Abia mai mergeam, nu mă mai încăpea nici o încălțăminte, decât o pereche de sandale care oricum mă strângeau. Mi s-a spus să mă resemnez cu ideea că nu există cale de vindecare în cazul meu și că în curând nu o să mai pot merge deloc. Știam că primul lucru pe care trebuie să îl fac, este să slăbesc, însă cu cât îmi propuneam mai mult, cu atât mâncam mai mult și mă îngrășam. Încă de la prima ședință de reflexo cu reiki, am fost uimită de rezultate. Când am plecat de la cabinet, încălțămintea nu mă mai strângea, mă simțeam foarte ușoară, mi s-au desumflat picioarele. Înainte plângeam din orice, eram depresivă. Tot după prima ședință am simțit un calm, o liniște care nu a mai dispărut. M-am transformat într-o persoană liniștită, încât acum, după doar 6 ședințe, îi influențez în mod pozitiv și pe cei din jurul meu. La indicațiile Nicoletei, am reușit să îmi aleg un program potrivit pentru a mânca. Am renunțat la medicamente. Am descoperit plăcerea de a bea apă. Am devenit mult mai hotărâtă, mi s-a întărit voința, mă simt centrată în mine însămi, am poftă de viață. Am găsit exact ceea ce am sperat să găsesc, ce se promite în motto, vindecarea trupului și a sufletului. Am rezonat cu Nicoleta încă de la început, când mi-am dat seama că toate informațiile de pe site sau de pe pagina de facebook sunt corecte. În plus, sunt foarte încântată de poeziile ei, al căror mesaj au un efect terapeutic pentru mine.
Mulțumesc, Nicoleta!”

Sorina

52 ani
“Inainte să fac cunoștință cu Nicoleta Ignat și cu Reiki, eram tot timpul epuizată, obosită, tristă, fără chef de viață. Toate acestea din cauza problemelor prin care am trecut în ultimul timp. Eram dependentă de pastile. Am făcut câteva ședințe de reflexo si Reiki si am inceput sa ma liniștesc din toate punctele de vedere. La scurt timp, m am inițiat în gr 1 Reiki, urmând să mi fac autotratament timp de 21 zile. Cu fiecare zi, în timpul procesului de autòvindecare, simțeam.cum mi se ușurează corpul, o claritate din ce in ce mai mare a minții. Cand am realizat cu adevărat că Reiki, chiar vindeca si sufletul si trupul, s a trezit în mine dorința sinceră de a spune oamenilor ca orice suferinta poate fi adusă în lumina, vindecarea este posibilă. Fiecare dintre noi avem o putere interioară ce ne poate duce pe cele mai înalte cărări ale vieții. În concluzie, vindecarea este în mâinile noastre. Eu sunt hotărâtă să merg mai departe pe această cale minunata, deoarece simt ca mi am gasit adevăratul scop în viață, să mă ajut pe mine cat si pe cei care imi cer ajutorul. Multumesc, Nicoleta Ignat pentru răbdarea pe care ai avut o cu mine! Esti un îndrumător si un terapeut minunat.”

Ioana Murariu

50 ani
“Când am intrat pentru prima dată la Nicoleta în cabinet, eu fiind venită din lumea problemelor, supărărilor, ofurilor, am simțit multă liniște, lumină, pace. Am luat contact cu lumea ei curată, relaxată, pe care eu nu o cunoscusem până atunci. Nu-mi venea să mai plec. Zburam după ce plecam de la ea, simțeam cum îmi iese răul din corp, cap, ochi, inimă, ca pe ceva ce se smulgea din mine.

Am făcut 15 ședințe de Reflexo și Reiki, deoarece aveam probleme cu vezica biliară, pancreasul, stomacul și dureri în diferite părți ale corpului. Din dorința de a deveni propriul meu terapeut, m-am inițiat în Reiki gr I. Cam în a 8-a zi după inițiere, mamei mele, bolnavă de 90 ani, bolnavă de demență senilă, i s-a făcut foarte rău, tremura, credeam că o pierd. Cu inima bătând foarte tare, s-a uitat la mine și mi-a cerut ajutorul. Atunci am întins-o pe pat, fără să mă sperii și i-am făcut terapie, așa cum mă învățase Nicoleta să-mi fac mie. Știam că nu este indicat să fac tratament altcuiva având doar cu gr I, însă am dorit să-mi salvez mama. După 40 min, mama s-a liniștit, s-a luminat la față, m-a luat în brațe și mi-a mulțumit că am salvat-o. Pentru ea am vrut să fac aceste cursuri. Cum era de așteptat, m-am incărcat cu energii negative, însă am continuat terapia cu Nicoleta și mi-am revenit. După 21 zile m-am inițiat in gr II. Acum pot face Reiki și altor persoane, fără a-mi mai risca sănătatea. Bineînțeles că îi fac în continuare terapie mamei.
Îi mulțumesc foarte mult Nicoletei pentru ajutorul oferit.M-a ajutat să-mi echilibrez energiile, iar acum am cheia vindecării în mâinile mele.
Consider că Reiki este cea mai bună terapie de vindecare a sufletului, trupului și minții.
Îți mulțumesc din suflet Nicoleta! Mă bucur că ai ales să vii în Constanța și să am ocazia de a te întâlni!”
 

Mariana

59 ani
” Inainte sa merg la doamna terapeut Nicoleta Ignat, aveam insomnii, simteam o presiune si o incordare permanenta in corp, oboseala cronica. Dupa 10 sedinte nu mai am insomnii, sunt foarte relaxata, ma simt mai usoara, mintea mi s-a limpezit, am mai multa energie.”

Cristina

35 ani
„Înainte să ajung la Nicoleta Ignat, aveam dureri de stomac, probleme cu somnul, eram lipsit de energie, o stare de agitație. După 10 ședințe de reflexo combinate cu Reiki, simt că m-am liniștit, durerile de stomac au dispărut, somnul mi s-a reglat. Cu ajutorul Nicoletei am invățat să meditez. Dimineața când mă trezesc, nu mai deschid televizorul ca înainte, ci îmi încep ziua meditând. Mă simt mai energic.
Recomand terapia cu Nicoleta Ignat!”

Costi

48 ani
“De vreo 2 ani aveam o frică permanentă în corp, teamă de întuneric, nu puteam să stau singură în casă. După 3 ședințe de Reiki cu Nicoleta Ignat, mi-am recăpătat încrederea în mine, am început să dorm cu lumina stinsă. După cea de-a 10-a ședință simt că m-am trezit definitiv dintr-un vis urât.
Mulțumesc, Nicoleta!”

Alexandra

“De câteva luni aveam o stare generală proastă, eram tot timpul supărat, căzusem în depresie. În fiecare dimineață mă trezeam cu o durere de spate, în partea dreaptă.
După 10 ședințe de reflexo și reiki, mi-a trecut durerea de spate, somnul este mai linistit, mă culc mai devreme și mă trezesc dimineața înaintea cesului, foarte odihnit. Nu am avut niciodată un rezultat al analizelor generale mai bun. Această terapie cu Nicoleta Ignat mi-a luminat mintea.”

Cristian

24 ani
“Aveam probleme cu stomacul de câțiva ani. Nu puteam să mănânc orice, după fiecare masă trebuia să stau întinsă 10-15 min, aveam scaun la 2-3 zile. Eram foarte nervoasă, debusolată, nu aveam încredere în nimeni, nici măcar în mine. După 10 ședințe de Reflexologie combinate cu Reiki, am scaun în fiecare zi (încă după a 4-a ședință), durerile de stomac au dispărut, îmi controlez mult mai bine emoțiile, mi-am recăpătat încrederea în mine.”

Nicoleta

40 ani
Inainte sa vin la cabinetul Nicoletei Ignat, eram depresiva, fara chef de viata. Aveam probleme cu vezica, ma trezeam foarte des noaptea. Dimineata eram nervoasa si aveam dureri de spate.
Dupa prima sedinta mi-a trecut durerea de spate si m-am mai linistit.
Dupa alte cateva sedinte, am ajuns sa iubesc fiecare zi, sa fiu fericita indiferent de vreme. Vad lucrurile in roz,sunt mai calma, mai pozitiva si mai intelegatoare. Nu mai am probleme cu vezica, iar somnul imi este linistit. Am invatat cat de importanta este meditatia, pe care o practic in fiecare seara, timp de 15 minute.

Mariana

50 ani
Ajungi intr-un punct al existentei si parca nu-ti mai merge cum ai vrea. Trebuie sa faci ceva, nu?
Sigur!
Asa s-a intamplat si cu mine. Mi-am amintit de Nicoleta Ignat, care intr-o zi imi daduse o carte de vizita si-mi spusese ca e Maestru Reiki si Specialist Reflexolog.
Am sunat-o si i-am zis ca vreau sa ma intalnesc cu ea. Astfel am pornit impreuna pe un drum nou pentru mine. Un drum din care au disparut durerile date de fierea lenesa, de stomacul cu hiperaciditate, de articulatiile genunchilor si de coloana.
Aveam o problema si cu deochiul. Stiu, nu este recunoscut ca o afectiune, dar cred ca ati experimentat macar o data in viata starile date de el.
Un drum din care au disparut apatia si lipsa de energie.
Asocierea celor 2 terapii, Reflexologie si Reiki, m-au ajutat foarte mult in gasirea echilibrului, in intelegerea unor lucruri despre corpul si sufletul meu.
Astept sedintele cu nerabdarea unui indragostit.
Da, sunt indragostita de Reiki si de mainile Nicoletei Ignat, care ma ajuta sa-mi vindec trupul si sa-mi linistesc mintea si sufletul.

Tudora

58 ani
“Astazi s-au implinit 21 zile de cand m-am initiat in Reiki, gradul I, cu Nicoleta Ignat. Cam dupa o saptamana de la initiere am inceput sa simt transformarile. De foarte mult timp ma confrunt cu sindromul ochiului uscat. Inainte de initiere, simteam ca am mai tot timpul praf in ochi. Acum nu mai am nimic.
Intr-o zi mergeam cu masina si mi s-a facut rau. Aveam senzatie de greata, din cauza problemelor cu fierea. Mi-am transferat energie in zona plexului solar timp de 20 minute, am inceput sa casc, apoi mi-a trecut.
Dupa fiecare autotratament imi vine sa zbor. Nu-mi mai pot imagina viata fara Reiki.”

Nadine

55 ani
“Astazi am primit unul dintre cele mai frumoase daruri de la Dumnezeu- nivelul de maestru Reiki.
Multumesc din suflet unei persoane speciale, maestrului meu Nicoleta Ignat, care m-a sprijinit neconditionat pe parcursul descoperirii si devenirii mele!
Datorez recunostinta si iubire Universului pentru starea de echilibru si fericire experimentata prin Reiki!”

Daniela Androne

35 ani
Fiind suferinda de Parkinson, am trecut pragul Cabinetului de Medicina Alternativa al doamnei terapeut Nicoleta Ignat. Dupa numai 7 sedinte presiunea ce o aveam asupra capului a disparut,s-a diminuat tremuratul corpului, durerea din zona cervicala a diisparut, mi s-a imbunatatit conditia fizica, am devenit mai mobila, mai energica, mai pozitiva.

Monica

63 ani
Inainte sa merg la doamna terapeut Nicoleta Ignat, sufeream de hipertensiune si dureri cervicale. Dupa 20 sedinte de Reiki, tensiunea nu mai este oscilanta, este in limite normale, starea de stres s-a redus, nu mai am dureri in zona cervicala, sunt mai linistit, mai impacat.

Virgil

60 ani
Aveam dureri in piept pe care reuseam sa le calmez numai cu medicamente si stari depresive. Dupa 7 sedinte am renuntat la medicamente, nu mai am dureri, sunt mai vesala si mult mai energica.

Iulia

50 ani
Anul trecut, cam pe vremea asta, o prietenă îmi vorbea despre medicină alternativă. Treceam printr-o perioadă grea şi simţeam că totul în jurul meu se năruie, că fiecare parte a corpului mă doare. Eram cam sceptică la vorbele prietenei mele, dar pentru că devenisem conştientă că am nevoie de ajutor, m-am hotărât să-mi fac o programare la terapeutul recomandat şi… BINE AM FĂCUT! Am ajuns la doamna terapeut Nicoleta Ignat într-o zi de noiembrie. De la prima întânire am simţit că este omul care mă poate ajuta, un om amabil, cald, avizat şi foarte bun în domeniul pe care-l prestează. Găsisem un om care în timp m-a ajutat să-mi vindec şi trupul şi sufletul. După primele şedinţe de Reflexologie mi s-au rezolvat problemele de tranzit intestinal, probleme cu care mă confruntam de ani buni. Pe de altă parte, şedinţele de Reiki m-au ajutau să-mi liniştesc sufletul şi mintea, m-au învăţat să mă relaxez și să-mi găsesc un echilibru. Astfel, dacă doriți să vă schimbați viața în bine, recomand cu toată încrederea ședințele de terapie cu doamna terapeut Nicoleta Ignat!

Andra

Cand am venit prima data la cabinet, aveam scaun odata la 4-5 zile, de foarte multi ani. Dupa a 3-a sedinta, mi s-a reglat tranzitul intestinal.
Aceste terapii mi-au adus energie, m-au ajutat sa-mi gasesc linistea, am devenit mai rabdatoare. Acum am incredere in mine, stiu ca sunt capabila sa fac tot ce imi propun si simt nevoia de a impartasi starea de bine si cu ceilalti oameni”

Sidonia

42 ani
Am aflat de Cabinetul de Medicină Complementară al doamnei terapeut Nicoleta Ignat de la un prieten. În acel moment aveam degetul mare de la mâna stânga amorţit de o luna şi pietre la rinichi. După trei şedinţe de Reiki mi s-a vindecat degetul, iar şedinţele de Reflexologie m-au ajutat să elimin pietrele de la rinichi.

Mihai

45 ani
Înainte să încep tratamentul cu doamna Nicoleta Ignat, sufeream de depresie de o perioada lungă de timp. După patru şedinţe de Reiki la Cabinetul de Medicină Complementară mi-a revenit poftă de viaţă. Cu ajutorul şedinţelor de Reflexologie mi s-a reglat tranzitul intestinal, deoarece aveam colonul iritabil. Recomand cu încredere orice formă de terapie la Cabinetul de Medicină Complementară al doamnei terapeut Nicoleta Ignat.

Ioana

42 ani
Sunt încântată de şedinţele de Reiki şi Reflexologie la care am participat în acest cabinet şi care se desfăşoară într-o atmosfera relaxantă, care îţi conferă încredere în doamna terapeut Nicoleta Ignat.

Rodica

70 ani
Zilele trecute dorind sa ajung pe terasa din fata balconului Cabinetului de Medicina Complementara/Alternativa pentru a da o mana de ajutor baietilor de la firma de print publicitar ce se ocupau cu demontarea vechiului banner, am escaladat ferastra cabinetului si in saritura mi-am lovit genunchiul piciorului stang de un colt al unei placi de faianta ce acopera pervazul ferestrei. Lovitura a fost atat de puternica incat am crezut ca mi-am rupt rotula si nu voi mai putea merge niciodata. Sfasiat de durere am strigat-o pe Nicoleta sa vina in ajutorul meu. Intr-un picior si sprijinit de umerii ei, cu un imens efort din partea mea si strigand de durere, am reusit sa ajung in cabinet unde m-a indemnat cu o voce calma si calda sa ma intind pe canapea si sa incerc sa ma linistesc. Si-a pus palmele peste genunchiul irecuperabil gandeam eu si cu aceeasi voce blanda m-a idemnat iar sa ma linistesc. Ma durea foarte tare, tot corpul imi zvcnea de durere din cauza socului puternic, iar gandul ca nu voi mai putea merge si voi ramane imobilizat la pat pentru o buna bucata de vreme ma nelinistea si mai tare. Trecuse putin timp de cand isi puse palmele peste genunchiul meu, cand dintr-o data am inceput sa-l simt invaluit in caldura, caldura ce a inceput sa se extinda la nivelul intregului corp, reducandu-mi treptat spasmele musculare si durerea deopotriva. Am inceput sa ma linistesc, corpul mi s-a relaxat si dupa inca ceva timp am remarcat ca durerea imi trecuse si puteam sa misc piciorul in voie ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Era incredibil si cu toate ca stiu foarte multe despre Reiki, cred in Reiki, totusi nu puteam intelege cum in urma cu mai putin de un sfert de ora urlam de durere si acum nu mai simteam nimic in afara de caldura, pace sufleteasca si dragoste. I- am zambit Nicoletei si i-am spus doar: -Este un miracol, mi-a trecut! Cu aceeasi voce calda ea mi-a raspuns zambind la randul ei: -Nu este niciun miracol, este Reiki!
Aceasta intamplare a avut loc exact in timpul in care desfasuram o ampla campanie de informare si promovare a medicinei complementare alternative si implicit a terapiilor Reflexologie si Reiki, terapii atat de benefice, practicate cu mult drag si daruire de Nicoleta la cabinetul ei.

Adrian

41 ani
Mi-am revenit spectaculos dupa cateva sedinte de Reflexologie efectuate de o persoana speciala – Nicoleta Ignat. Nu am cuvinte de multumire! Esti un om special si Unic! Un om aparent normal, dar cu puteri miraculoase in vindecarea trupului si a sufletului. Iti multumesc ca existi Nicoleta!

Nicoleta T.

41 ani
In urma cu ceva vreme, din multele analize medicale efectuate reiesea ca sunt sanatoasa, dar eu nu ma simteam deloc bine si m-am decis sa incerc medicina alternativa la cabinetul medical al doamnei terapeut Nicoleta Ignat. Drumul pana la cabinet a fost greu deoarece ma simteam rau, aveam un gol in stomac, ameteli, stari de voma si o mare durere in partea dreapta sub o coasta. Nu stiam exact ce este Reiki, dar am simtit puterea divina ce se afla in noi. Cu timpul de la o sedinta la alta, caldura pe care o simteam la abdomen, caldura produsa de energia transmisa prin palmele doamnei terapeut, a inceput sa-mi linisteasca acele stari de rau si sa ma faca sa ma simt din ce in ce mai bine. Am inceput sa mananc si altceva decat nelipsitele produse fara grasimi si am constientizat ce imi provoca toate acele neplaceri. Tot cu ajutorul doamnei terapeut Nicoleta Ignat, am invatat sa-mi canalizez energia spre lucruri pozitive.

Netuta

49 ani
De cand am inceput terapia cu doamna terapeut Nicoleta Ignat, am invatat sa ma relaxez, sunt mai pozitiva, am invatat sa-mi acord timp si am reusit sa accept moartea unei persoane iubite.

Oana

30 ani
Inainte sa vin la cabinetul Nicoletei Ignat aveam acnee inca din clasa a X-a, de care nu reuseam sa scap cu nici un fel de tratament. Tenul meu era tot timpul inflamat. Dupa patru sedinte de Reiki, tenul este fin, nu mai am deloc probleme. Din obisnuinta, pun mana pe fata pentru a stoarce cosurile si sunt mereu surprinsa cat este de fin tenul meu. Nu am folosit niciun fel de cosmetice sau alte tratamente speciale pe durata sedintelor de Reiki.

Bianca

39 ani
Cand am venit la Cabinetul de Medicina Complementara sufeream de constipatie cronica. Aveam scaun o data la patru zile. Rezultatele pozitive au inceput sa apara inca dupa prima sedinta. Dupa doar patru sedinte, problema constipatiei a disparut. Acum sunt mai vesela, rad mai des, iau lucrurile mai calm. Am invatat sa fac pace cu mine si cu cei din jurul meu.

Adreea

35 ani
Inainte de a o intalni pe Nicoleta Ignat eram ca o leguma, nu aveam memorie, nu puteam sa retin nimic, incheieturile imi erau afectate, nu prea aveam stabilitate in picioare, stomacul si pancreasul ma dureau. Cand mergeam mai mult aveam dureri in partea dreapta. Dupa patru  sedinte de Reiki si Reflexologie mi-a revenit memoria, pot sa merg si sa-mi indoi genunchii – m-am urcat chiar pe scaun sa pun perdelele, nu mai am dureri. Am invatat sa nu ma mai stresez. Ma minunez eu de mine!

Florica

In luna Martie am fost diagnosticata cu Hidrosalpinx pe partea stanga( formatiuni cu lichid). S-a pus problema unei interventii chirurgicale pentru eliminarea lor, inclusiv a trompei uterine stangi. In luna Octombrie am repetat analizele si investigatiile, insa problema disparuse. Nu a mai fost nevoie de operatie, deoarece in toata aceasta perioada am facut saptamanal sedinte de Reiki si Reflexologie cu Nicoleta Ignat. Acum am o alta deschidere pentru viata si curaj in a lua decizii importante.

Oana

31 ani

…”mi-a scazut glicemia, am reusit sa-mi infrunt o mare parte din frici, nu mai am insomnii, mi-au trecut durerile de cap, m-am vindecat de dermatita atopica, mi-a trecut durerea din zona soldului, mi s-a reglat tensiunea, am invatat sa am incredere in mine, vad viata cu alti ochi si sunt mai pozitiva, mi s-a reglat tranzitul intestinal, nu mai am frica de intuneric”