Initiere Reiki: Comuniunea cu Energia Universala

Initiere Reiki: Comuniunea cu Energia Universala
Reiki: Spirit-Energie-Viata

Iubirea este elixirul vietii, hrana sufletului, respiratia lui Dumnezeu, asternutul caldut al sacrificiului, soclul iertarii. Iubirea este Ki – Energia Universala, lumina vietii, unealta suprema aducatoare de pace, intelegere, acceptare, daruire.

Bariera in calea iubirii este frica.
Frica este o alta forma de energie, energia intunecata ce se opune iluminarii, un demon care odata ce a pus stapanire pe om il izoleaza, il separa in primul rand de el.
Posedat de frica, omul nutreste sentimente de gelozie, invidie, simte nevoia de a manipula, de a controla. Este manios, judeca actiunile altor oameni sau poate fi timid, rusinos.

Rei – Spiritul uman, are intotdeauna puterea de a alege, acesta fiind darul primordial acordat de Dumnezeu, de Univers.
Cine isi locuieste cu adevarat corpul invaluit in lumina, se simte acasa oriunde ar fi. In orice clipa este constient de gandurile si sentimentele lui, nu mai este la mana sortii sau a celor peste 60.000 de ganduri pe care mintea le emite zilnic. Acel om poate sa simta cum fiecare celula din corpul lui vibreaza, inspira si expira viata, se vindeca. Este empatic, iubitor, sensibil, intuitiv, cu o mare putere interioara.
Pentru omul treaz, binele si raul isi fac aparitia in pasi de dans. El recunoaste si simte Intregul.

Cu ajutorul initierii, Spiritul – Rei intra in comuniune cu Ki – Energia Universala si datorita acestui fapt, reusesti sa-ti invingi fricile, demonii, iti vindeci atat corpul fizic cat si cel energetic, reusesti sa-ti aduci pacea in suflet, sa o daruiesti si altora, in acord cu voia divina si pentru binele suprem. Lumile care se unesc si traiesc in armonie, aduc vindecare prin iubire.
Aceasta este scopul Initierilor Reiki.

reflexo