,,A-mi face griji, a mă nelinişti, înseamnă a nu avea încredere în rolul pe care Dumnezeu îl joacă în viaţă noastră” 

Am invatat din proprie experienta ca lumea nu sta in loc pentru suferinta niciunuia dintre noi. Totul in Univers curge, se misca, formele se schimba, binele si raul se contopesc in dansul transformarilor, dualitatea creioneaza situatiile de viata, este alegerea noastra cui vrem sa acordam atentie, cu ce sa ne indentificam, cum ne traim viata. Putem alege sa traim in lumina sau sa ne ascundem in unghere intunecate din care nu dorim sa iesim, deoarece incercam sa ascundem acea parte dureroasa a Sinelui nostru de care ne este rusine, pe care o renegam, sperand ca in timp va disparea. Doar atunci cand permitem luminii sa patrunda in intuneric, se produce vindecarea. In caz contrar, intunericul va fi intr-o continua crestere, acesta fiind principalul motiv de aparitie a bolilor.

Atingerea umana inseamna vindecare prin iubire. Atunci cand un copil este bolnav, instinctiv mama pune mana pe locul dureros.

Orice boala are o cauza spirituala. Ea apare la nivel fizic datorita blocajelor manifestate la nivel emotional si mental. Pentru a ne vindeca trupul, trebuie mai intai sa ne vindecam sufletul si mintea. Reiki este lumina care patrunde in intunericul din interior.

  “Precum in cer asa si pe pamant”

toate manifestarile din planul fizic sunt rezultatul gandurilor si starilor noastre interioare. 

 

Istoria Reiki

Rei-spirit ; ki-energie             

este un sistem de vindecare folosit încă din vechea Atlantidă, însă fondatorul acestuia este Mikao Usui (1865-1926)

El a readus această practică pe pământ, după ce a ţinut post negru şi a meditat timp de 21 de zile pe muntele Kuramaîn Japonia. Dorinţa lui a fost să afle taina vindecărilor făcute de Iisus. În ultima zi de post a avut această revelaţie. După ce a coborât de pe munte, s-au petrecut patru evenimente care i-au demonstrat eficienţa metodei de vindecare:
– S-a lovit la picior şi şi-a alinat durerea, oprind sângerarea prin aplicarea palmelor;
– A mâncat hrană normală după 21 de zile de post, la hanul de la poalele muntelui;
– A vindecat-o pe nepoata hangiului de o durere de dinţi ;
– A vindecat-o pe soţia sa de o durere la umăr.

Reiki este o energie cosmică, energie la care sunt conectate toate vieţuitoarele de pe pământ, fiind infinită şi pură. În mod natural ne alimentăm cu această energie prin somn, rugăciune, meditaţie.
Terapia Reiki constă în arta punerii mâinilor spre vindecare, Maestrul Reiki fiind un canal prin care curge energia. Acesta are acces la această energie datorită Inițierilor, Inițieri cu ajutorul cărora deblochează canalele de energie din corpul său și totodată se conectează cu sursa de energie universală.

 Cu ajutorul Reiki, omul primeste lumina necesara pentru echilibrarea fizica, mentala si spirituala.

Situatia de viata si starea de sanatate se imbunatatesc vizibil, chiar dupa prima sedinta.

reflexo