Mastile

Traim intr-o societate in care etichetarea, comparatia cu ceilalti, atasamentul fata de bunurile materiale si-au gasit salasul in mintile oamenilor, ducand la uitarea de sine. Acestea dau nastere sentimentelor de invidie, gelozie, ingrijorare, frustrare, manie, aroganta, toate avand ca temelie frica. Pentru a masca aceasta frica, oamenii si-au confectionat masti invizibile, in spatele carora se ascund in diferite situatii. Asa apare minciuna, ingradirea libertatii, impovararea sufletului.
Cu cat porti mai multe masti, viata ti se pare mai grea, te simti neputincios, la mana sortii, victima a propriului destin.
Normal, traiesti viata altora, nu pe-a ta!
Primul semn ca ai o masca, apare atunci cand iti pasa ce cred altii despre tine si faci tot posibilul sa fii pe plac. Iti renegi propriul adevar, te contesti pe tine, cel autentic, minunata fiinta care zace ascunsa sub paturile de minciuna.
Cum alegerea este a ta, ai optiunea de a renunta la masti si de a permite sufletului sa zboare liber in existenta, de a te bucura de cel mai frumos dar primit, viata.
Alege sa fii fericit(a)!

reflexo